O Zlatarni Sterle

V Zlatarni Sterle pletemo brezčasno zgodbo o tradiciji in strasti do nakita vrhunske kakovosti in dizajna, ki je vedno v koraku s časom. Naša strast nas vodi že več kot 25 let in vpleta več generacij družine Sterle. Vsaka generacija pusti svoj pečat, ki se odraža v raznoliki ponudbi, svežem pristopu in naprednem oblikovanju.

Z občutkom za podrobnosti in neomajno predanostjo kakovosti smo hitro postali prepoznavni v izdelavi diamantnega nakita in poročnih ter zaročnih prstanov, s katerimi vsakič znova navdušujemo naše stranke. Odpiranje novih prodajaln po Sloveniji je dokaz naše zavezanosti k zagotavljanju visoke kvalitete in zadovoljstva naših strank, ki nam zaupajo že toliko let.

Vsak kos nakita je skrbno izdelan in izžareva občutek elegance in šarma. Največjo vrednost pa še vedno pusti nakit, narejen po meri, ki ga izdelujemo s še večjim veseljem.

Kljub naši rasti in razvoju ohranjamo nespremenjen naše temeljne vrednote. Predanost in ljubezen do nakita sta še naprej vodilni načeli, ki nas usmerjata naprej in jo predajamo vsaki novi generaciji. Vsak kos, ki ga ustvarimo ima svojo unikatno zgodbo, tako za nas, kot tudi za tistega, ki ga bo nosil.
Potopite se v svet nakita in sijaj dragih kamnov. Ne glede na to, ali iščete nakit za posebno priložnost ali brezčasen zaklad, ki ga boste hranili več generacij, smo tu, da vas spremljamo na vaši poti.

Vabimo vas, da se prepustite se svojim čutom in dovolite, da naša strast do nakita podžge tudi vašo. Veselimo se, da lahko z vami delimo našo zgodbo in vas spremljamo pri najbolj pomembnih dogodkih v vašem življenju.